Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Olarak Aşure Hayrımızı yaptık.

         Aydın S.S. 133 Nolu Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, şehitler için aşure hayrı yaptı. Efeler Bey Cami önünde düzenlenen aşure hayrında Aydın S.S. 133 Nolu Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ve Başkan Yardımcısı Nahit Atan, vatandaşlara aşure dağıttı.

 

         Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure hayrına Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşure hayrında konuşan Aydın S.S. 133 Nolu Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “Ülkemizde bölücü kanlı terör örgütünün ve İslam adını kullanarak insanlık dışı eylemlerde bulunan terör örgütlerinin haince saldırıları devam etmekte, gerek sivil vatandaşlarımız gerekse güvenlik güçlerimiz şehit düşmektedir. Yüz yıllardır bir arada yaşayan, aynı hedefler için savaşmış insanlarımızın arasına etnik nifak tohumları ekmek isteyen veya dini duyguları istismar ederek devleti ele geçirmeye çalışan terör örgütlerinin bu hesaplarını bozmalı ve oyuna gelmemeliyiz” dedi.

 

“TÜRK MİLLETİ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN BİR DAMLA KANININ HESABINI SORACAKTIR”

 

       Ülkenin bekası için her zaman göre hazır olduklarını da ifade eden Yalçın, “Vatanımız uğruna şehit düşen ve yüreğimizi yakan evlatlarımızın kanının yerde kalmaması için, vatan topraklarının korunması için, şanlı al bayrağımız için tüm milletçe, devletimizin bize vereceği her görevi yerine getirmekte kararlıyız. Evlatlarımız, kardeşlerimiz ve ailemizin fertleri olarak kabul ettiğimiz tüm şehitlerimiz rahat uyusunlar. Çünkü o şehitler, uğruna canlarını feda ettikleri kutsal değerler için can vermeye hazır bir milletin evlatlarıdır. Bu millet o şehitleri ve acılarını yüreklerine gömmüştür. Türk milleti, şehitlerimizin ve gazilerimizin bir damla kanının bile hesabını mutlaka soracaktır” diye konuştu.

 

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”

 

        Türkiye üzerinde oynanmak istenilen oyunların farkında olduklarını ve bu oyunların yalnızca millet olarak bir araya gelerek bertaraf edilebileceğini aktaran Okan Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gün, bu vatan topraklarının ve bu asil milletin bölünmeyeceğini, şanlı al bayrağın gönderden inmeyeceğini, devletin ele geçirilemeyeceğini, başta kanlı terör örgütleri olmak üzere tüm dünyaya göstermenin günüdür. Etnik ve mezhep ayrımı yapmadan vatanını, bayrağını, ülkesini ve devletini seven herkesi Türk milletinin bir ferdi olarak görüyoruz. Tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimizin aziz hatıraları için yapmış olduğumuz aşure hayrını ve dualarımızı Allah kabul etsin.”