2016 YILI OCAK AYI ÖRNEK ŞOFÖRÜNÜ SEÇTİK.

Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi şoförleri arasında gösterdiği performansla ‘ayın şoförü’ seçilen Şerif TEMEL çeyrek altınla ödüllendirildi.

                        Aydın’da 17 yıldır şehir içi ulaşımının sağlanması için faaliyetlerini sürdüren S.S. 133 Nolu Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, 2015 yılı Eylül ayında başlatmış olduğu ayın şoförü yarışması kapsamında ayın şoförü seçilen Şerif TEMEL çeyrek altınla ödüllendirildi.

                        Aydın Mimar Sinan Mahallesinde bulunan Son durak Tesisleri’nde düzenlenen ayın şoförünü ödüllendirme törenine Aydın Valisi Erol AYYILDIZ, Emniyet Müdürü Halis BÖĞÜRÜCÜ, Trafik Denetleme Şube Müdürü Osman ADANA ve Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve şoförler katıldı.

                        Ocak ayının şoförü seçilen Şerif TEMEL’e ödülünü Aydın Valisi Erol AYYILDIZ verdi. Vali AYYILDIZ, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin uyguladığı  teşvik edici ödüllendirme kampanyasını her kurumun yapması gerektiğini belirtti.

                        Ayakta yolcu taşıma ruhsatına sahip olup Ücretsiz Seyahat kapsamında yolcu taşıyan toplu taşıma araçları için devlet tarafından araç başına aylık 750 TL olarak sağlanan gelir desteği konusu da görüşülen konular içinde en ilgi çekeniydi. Bu desteğin üyeler arasında büyük memnuniyet yarattığı görüldü.

Resimler