2015 YILI EKİM AYI ÖRNEK ŞOFÖRÜNÜ SEÇTİK.

Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otoları Kooperatifi şoförleri arasında Ekim ayında gösterdiği performansla ‘ayın şoförü’ seçilen Ahmet Ateş çeyrek altınla ödüllendirildi.
Aydın’da 17 yıldır şehir içi ulaşımının sağlanması için faaliyetlerini sürdüren S.S. 133 Nolu Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, gecen ay başlatmış olduğu ayın şoförü yarışması kapsamında bu ay Ahmet Ateş, çeyrek altınla ödüllendirildi.
Aydın Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Sondurak Tesisleri’nde düzenlenen ayın şoförünü ödüllendirme törenine Aydın Esnaf Ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve şoförler katıldı.
Ekim ayının şoförü seçilen Ahmet Ateş’e ödülünü Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği(AYESOB) Başkanı Selahattin Çetindoğan verdi. AYESOB Başkanı Çetindoğan, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin teşvik edici ödüllendirme kampanyasını her kurumun yapması gerektiğini belirtti.
“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN ŞOFÖRLERİMİZİ EĞİTİMLERE TABİ TUTUYORUZ”
Ulaşımda vatandaşlara en iyi hizmeti verdiklerini ve Aydın’ın gülen yüzü olmaya çalıştıklarını belirten Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “18 güzergahta, 160 araçla beş yüzün üzerinde şoförle binlerce insana her gün hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyetini sağlamak için şoförlerimizi değişik eğitimlere tabi tutarak öfkelenmemeleri ve güler yüzlü olmaları için çalışmalar yürütüyoruz. Şoförlerimiz her zaman sabırlı, hoşgörülü ve anlayışlı olmak zorundadırlar. Müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çıkartılabilmesinin ilk şartı toplu taşıma araçlarımızda çalışanların işlerini iyi yapmaları ve iyi hizmet verebilmeleridir. Şoförlerimiz aynı zamanda kamu hizmeti vermektedir. Günün hangi saatinde olursa olsun bir toplu taşıma aracına binen şahsın kendisini güvende hissetmelerini sağlamalılar. Yolcu, gecenin bir vaktinde aracımıza bindiğinde kendisini ne kadar çok güvende hissediyorsa bizim başarımız o oranda artmış olacaktır” dedi.
Şoförler bir ay boyunca kılık kıyafet, hal ve hareketleri, müşteriye davranışları, kişisel temizlikleri ve müşterilerden gelen şikayetler ve memnuniyetler dikkate alarak her hafta bir şoför belirlenip kooperatif tarafından ödüllendiriliyor.

Resimler