2016 YILI SEÇİMLİ GENEL KURULUMUZU YAPTIK.

Sınırlı Sorumlu, 133 Numaralı Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Mali konuların ele alındığı kurulda, tek liste ile gidilen seçimde, mevcut Başkan Okan Yalçın yeniden seçildi.

S.S 133 No'lu Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula; Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Kooperatif üyeleri ve şoförler katıldı.

"BİRÇOK OLUMLU SONUÇ ALDIK"

Toplantıda konuşan Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, "Özel Halk Otobüslerimizin sorunlarının daha süratli çözüme ulaştırılabilmesi ve sorunlarımızın bir an önce çözümlenmesi için tüm resmi kurum ve kuruluşlarla ilişkilerimiz her zaman en üst düzeyde sürdürülmüş olup, sorunlarımızın çözümü için yerel yöneticilerle ve ülke genelinde ilgili mercilerle yaptığımız görüşmelerimiz sonucu birçok konuda olumlu sonuçlar alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Yalçın, ücretsiz seyahat kapsamında gelir desteği ödemelerine ilişkin başvurularının yapıldığını da hatırlatarak, "Yönetim Kurulumuz olarak yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Nisan 2015 - Şubat 2016 dönemini kapsayan 11 aylık gelir desteği tutarı olan 8.250.00 TL tutarın Türkiye genelinde ilk illerden birisi olarak Aydın'da sizlere ödenmesi sağlanmıştır. Toplu yapılan ödeme sonrasında da her ay düzenli olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne Gelir desteği için gerekli evraklar tanzim edilerek gönderilmiş, gelir destek ödemelerinin en kısa zamanda yapılması sağlanmıştır " dedi.

"AMACIMIZA ULAŞTIK"

Yalçın ayrıca şunları söyledi, “Çalışan şoförlerin hizmet kalitesinin yükseltilebilmesi için ayın şoförü uygulamasını geleneksel hale getirdik ve uygulama amacına ulaştı. Çalışan personellerin motivasyonu için her ay ayın şoförü seçimi yapılmış ve bu şoförlerimiz ödüllendirilmiştir. Bu uygulamamız aynen devam ettirilecektir. Araçların çoğunun klima sistemlerinin yapıldığını, eksik olan araçların ise Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağını belirten Yalçın ayrıca mevcut tesislerinin yeterli olmadığını ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek büyüklükte yer arayışlarının devam ettiğini söyleyen Yalçın; "Bizler her zaman özel halk otobüsleri ailesi olduğumuzu, birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz”

YÖNETİM KURULU İSİMLERİ

Yalçın'ın konuşmasının ardından 2016 yılı Faliyet Raporu ve Denetim Raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda Okan Yalçın Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı seçilerek güven tazeledi.

Okan Yalçın'ın Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer alıyor, Nahit Atan, Önder Eroğlu, Kemal Selçuk, Basri Yaman, Ersin Akay, Edip Çağlayan, Günaydın Işık, Şahabettin Kanşıray.

Resimler